Burn-out stappenplan

Terug naar je zelf!

Dit snelle leventje kan soms zo overweldigend zijn dat je oververzadigd raakt van allerlei prikkels. We moeten immers zoveel. Als je niet uitkijkt blijf je maar doorgaan en heb je vaak niet eens door dat je inwendig continue in de racestand staat. Het lichaam geeft vaak al heel veel signalen af, maar luisteren lukt niet want in deze racestand gaan we maar door. Het is een stand waar we zovelen van ons last van hebben. De “ratrace” van het leven. Zo verslavend, maar ook zo besmettelijk.

Tussenkopjes ornament

Door! Door! Door! Is het onbewuste motto.. Eigenlijk wil iedereen wel anders, weten we dat dit niet goed voor ons is. Maar helaas! We blijven maar; Door! Door! Doorgaan.
Hoe vaak horen we niet dat het eigenlijk anders moet, dat we het eigenlijk anders willen. Maar hoe doe je dat? Hoe schrijnend is het dat we het gevoel niet eens kennen om in alle rust “dicht bij je zelf te zijn”.
Onrust bepaalt ons leven en bepaalt ons gezinsleven. We raken daardoor de verbinding met ons zelf kwijt en inherent daaraan de verbinding met iedereen die ons lief is.

Een logisch gevolg is dat er een ongekend hoog aantal mensen in een burn-out of depressie terecht komen. Hoe raar het ook klinkt; Gefeliciteerd, dat jij nu eindelijk weet dat je in een burn-out of depressie zit. Want nu pas weet je echt: dit is niet wat ik wil. Ik wil of moet het zelfs anders doen. Voor mijzelf, voor mijn omgeving. Terug naar je zelf, terug naar degenen die je lief zijn.

Hoe kan ik je helpen om de weg terug te vinden naar je zelf?

Door middel van massages, mindfullness oefeningen, ontspanningsoefeningen en het ombuigen van jouw denken naar een positieve mindset zullen we samen stap voor stap heel doelgericht gaan werken aan jouw lichamelijk en geestelijk herstel.

Dit gebeurt in 8 sessies van anderhalf uur. De eerste 4 weken plannen we deze sessies 1x in de week in, daarna bouwen we af.
Het vraagt van jou echte betrokkenheid, want ook thuis zal je dagelijks heel bewust tijd in moeten plannen voor de oefeningen die ik je mee ga geven. En ook na deze 8 weken is het belangrijk dat je heel bewust in jouw eigen welzijn blijft investeren.

Ik kan me voorstellen dat dit nu voelt als een behoorlijke opgave. Zeker nu jij je zelf zo intens overprikkeld voelt. Maar je krijgt er iets heel moois voor terug: Een gebalanceerd leven en dit keer vanuit je zelf. Jouw relatie met je zelf en jouw leven zal gaan veranderen, de relaties met anderen zal gaan veranderen. Je leert jouw valkuilen eerder herkennen, zodat je niet snel weer terug zal vallen in het oude. Kortom; jouw leven wordt jouw leven en wat is er nu mooier dan dat.

Einde tekst ornament

Deel dit op je social media

FacebookFacebook

Totale investering in dit burn-out programma:
8 sessies van anderhalf uur

Het burn-out stappenplan: 8 sessies van anderhalf uur voor € 470,40

8 x € 73,50 – 20%=  € 470,40
+ elke dag oefeningen van een half uur