Hatha Yoga

 

Mijn manier van lesgeven

 

Zoveel stijlen yoga, zoveel verschillende stromingen. Uit al die soorten yoga is het soms moeilijk kiezen. 
Belangrijk in deze is dat de stijl yoga bij je past. Dat de manier van lesgeven van de docent bij je past. Je zult dus goed moeten invoelen. En ja, dat valt niet altijd mee…

 

Tussenkopjes ornament

 

Ik heb een 5 jarige studie tot Hatha yoga docent voltooid. Mijn manier van lesgeven is langzaam, invoelend en rustig. Die hele langzame rustige manier vind ik zelf zo belangrijk: het geeft je de tijd om te voelen waar je overbodige spanning vasthoud, die je vervolgens los mag gaan laten en ontspannen. Het geeft je ook tijd om contact te gaan maken met je ademhaling. Die ademhaling die zo essentieel is om je nog dieper te ontspannen, waardoor je meer en meer tot rust gaat komen in je geest maar ook in jouw lichaam.

 

Ik wil je op deze manier leren om volledig in contact te komen met je lichaam. Dat lichaam dat jou zoveel vertelt. Waar liggen mijn grenzen? Wat heb ik nodig? Waarom ben ik gespannen? Waar mag ik gaan loslaten? Jouw lichaam letterlijk te ont-moeten.
Als je op deze manier meer bewustzijn krijgt van jouw lichaam, zul jij je uiteindelijk meer ontspannen, meer vitaler en meer flexibeler gaan voelen.

 

Voor iedereen

Deze vorm van yoga is uitermate geschikt voor iedereen:
Voor jong en oud
Voor elke lichamelijke conditie
Voor de beginner maar ook voor de vergevorderde yoga beoefenaar

 

Ik laat je kennis maken, waar yoga daadwerkelijk omdraait. Hatha yoga is een zeer toegankelijke vorm van yoga. Moeilijke en ingewikkelde houdingen zijn beslist niet aan de orde. 
Wil jij ervaren of Hatha Yoga iets voor je is? Een proefles is gratis.

 

Heb je vragen: 0646977779

 

Einde tekst ornament

 

Deel dit op je social media

FacebookFacebook