Hoofdpijnmassage

Er zijn veel mensen die er dagelijks last van hebben; Hoofdpijn. Meer dan 2 miljoen mensen, mannen en vrouwen, lijden aan een vorm van hoofdpijn. Twintig procent van de Nederlanders (dat is 1 op de 5!) heeft minimaal een dag in de week hoofdpijn. En dan nu een heel schrikbarende conclusie; Twee procent van de Nederlanders, 320.000 mensen dus, heeft hoofdpijn als gevolg van te veel pijnstillers of te veel cafeïne.

Hoofdpijn zorgt er voor dat in veel van de gevallen, mensen niet meer goed kunnen functioneren in het dagelijks leven. Het kan soms zo ernstig zijn dat langdurige hoofdpijn psychische klachten tot gevolg heeft. Hoofdpijn is naar! Je hebt pijn in je hoofd, die misschien alle kanten opstraalt en je kunt het niet ontsnappen. Je bent je continu bewust van deze pijn. Afleiding zoeken helpt vaak niet. Er zijn verschillende soorten hoofdpijnen, met verschillende soorten oorzaken en symptomen, die verschillend benaderd dienen te worden.

Tussenkopjes ornament

De hoofdpijnsoorten die we kennen zijn

Migraine
Spanningshoofdpijn
Clusterhoofdpijn
Medicatie afhankelijke hoofdpijn
Chronische dagelijkse hoofdpijn
Kinder migraine
Aangezichtspijn

Het voert te ver om op deze website uit te gaan leggen wat alle symptomen zijn. Wel kan ik je vertellen wat ik voor je kan betekenen.

Middels massagegrepen en acupressuur zal ik alle spieren ontspannen die verantwoordelijk zijn voor hoofdpijn. Dit zijn de spieren die rondom de schedel, in het gezicht, vooral rond de kaak, in de nek,hals en de schouders lopen. Spanningen en knopen worden weg gemasseerd waardoor opgehoopte afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd. Het bloed zal hier gemakkelijker gaan stromen, zodat  zuurstof deze plaatsen gemakkelijker zal bereiken.  Al mijn behandelingen ondersteun ik met aromatherapieën die afgestemd zijn op jouw klachten. Speciaal voor deze reeks behandelingen heb ik de strippenkaart ontworpen.

Een hoofdpijnmassage duurt een half uur. Je betaalt hiervoor  € 49,-. Voor een strippenkaart met 8 strippen betaal je € 399,50. Je krijgt dus een behandeling van mij gratis.

Tijdens de behandeling geef ik je adviezen die betrekking hebben op jouw soort hoofdpijn. Je kunt hierbij denken aan leefstijl, gewoonten, het afbouwen van pijnstillers, ontspanningsoefeningen en mocht het nodig zijn, dan verwijs ik je door naar een van de andere therapeuten die werkzaam zijn in het centrum van Welzijn en gezondheid, waar mijn praktijk gevestigd is.  Heb je vragen rond deze massage, dan kun je me altijd bellen. Ik sta je graag te woord.

Einde tekst ornament

Deel dit op je social media

FacebookFacebook

Heb je last van hoofdpijn? Maak dan een afspraak voor een hoofdpijnmassage.

 € 50,-

De strippenkaart is ideaal voor hoofdpijnmassages. 8 behandelingen van een uur, voor de prijs van 7.

€ 350,-