Lakshmi biologische schoonheids behandelingen

Steeds meer zijn wij ons bewust van het belang van een gezonde leefstijl. Gezond eten en meer bewegen, dat is bij iedereen wel bekend.
We gaan steeds puurder eten; we laten pakjes en zakjes weg waardoor we  minder toevoegingen en gifstoffen in ons lijf binnen krijgen. 

Tussenkopjes ornament

Waar heel veel mensen zich niet bewust van zijn is het feit dat we via onze huid behoorlijk veel gifstoffen binnenkrijgen. Onze huid is het grootste orgaan van onze lichaam en ongemerkt krijgen we heel veel gifstoffen binnen die we bijvoorbeeld middels een bodylotion, een dagcrème, make-up en zelfs nagellak binnenkrijgen. 

Afvalstoffen van de aardolie industrie worden bijvoorbeeld gebruikt om een product langer houdbaar te maken. De zogenaamde parabenen. Sta daar eens bij stil: Je smeert elke dag benzine op je huid en ja, dat komt allemaal jouw lichaam binnen. Jouw inwendige systeem moet dit weer gaan verwerken. Van het idee alleen al wordt je toch naar?
Daar komt nog eens bij dat parabenen je huid dichtsmeren, het slaat als het ware dicht. Het heeft een afsluitende en verstikkende werking op je huid. Gevolg: pure uitdroging,.. jouw huid eigen stoffen kunnen zich niet meer verspreiden. je krijgt de neiging om meer te gaan smeren en de parabeenverslaving van jouw huid is ontstaan. Het merk doet dus totaal niet wat deze beloofd! 

In mijn praktijk gebruik ik het merk Lakshmi (eco-bio gecertificeerd). Een zeer puur merk die het Ayurvedisch concept handhaaft.

Het uitgangspunt van Lakshmi is de Ayurveda

Voor diegene onder ons die nu allemaal vraagtekens in zijn ogen heeft; Kort gezegd is Ayurveda een zeer complete en therapeutische wetenschap. Het is een levenswijze en een genees-kunde die al meer dan 5 duizend jaar oud is. 

Volgens de Ayurveda worden wij mensen beïnvloed door onze voeding, leefomstandigheden, leeftijd en omgevingsfactoren, zoals de seizoenen. Middels de Ayurveda vinden wij een gebruiksaanwijzing hoe we het beste met ons zelf om kunnen gaan en zoveel mogelijk in balans komen en blijven. Het is daarom veel omvattend. 

De Ayurveda verdeelt de mensen onder in constituties (persoons-kenmerken) met hun eigen unieke ‘biochemische individualiteit’. Om volkomen gezond en in balans te zijn is het belangrijk om te weten welke constitutie je van je geboorte bent. Iedere constitutie heeft zijn eigen persoonlijkheden, lichamelijke en geestelijke klachten, leefwijze, lichaamskenmerken enz. 

Er zijn 3 constituties; Vata, Pitta en Kapha. De meeste mensen zijn een combinatie van 2 van deze constituties. 

Einde tekst ornament

Lakshmi producten

Lakshmi is puur natuur

Bevat geen kleurstoffen

Geen parabeen (aardolievrij)

Geen conserveringsmiddelen

Uiteraard gebruikt Lakshmi conserveringsmiddelen. De houdbaarheid wordt verkregen door grapefruitpit extracten. Deze hebben totaal geen negatieve invloed op de huid. 

Door het gebruik van Lakshmi wordt je huid zuiverder, gladder, jouw huidskleur wordt gezonder en de huid kan veel gemakkelijk zelf zijn vochtbalans handhaven. Lakshmi is zelfs zo puur dat je als het ware zou kunnen eten. Het is gecreëerd in het laboratorium van de natuur, gebruikt kruiden, zaden, bloemen, vruchten en producten van bijen.  Kortom, het is totaal geen belasting voor jouw systeem. Je begrijpt dat daarom elke behandeling een heerlijke geurbeleving is. 

Einde tekst ornament

Deel dit op je social media

FacebookFacebook

reinigen, epileren, peeling, dieptereiniging, massage, masker en dagverzorging

60 min. € 50,-

reinigen, epileren, peeling, dieptereiniging, serum, massage, concentraat, masker, serum en dagverzorging

75 min. € 78,-

8 behandelingen van een uur

€ 350,-