Lomi Lomi Hapai (massage bij zwangerschap)

Een heel bijzondere Hawaiiaanse massage

Lomi Lomi massage is een bijzondere massage; Bijzonder om te geven, bijzonder om te zien en vooral bijzonder om als cliënt te ontvangen.
Deze massage heeft zijn oorsprong in Hawaï en is niet zomaar een massage. Achter deze massage zit namelijk een volledig heilige filosofie die in de Hawaiiaanse cultuur van generatie op generatie wordt doorgegeven en hierdoor al duizenden jaren oud is.

Tussenkopjes ornament

De filosofie die ten grondslag liggen aan de Lomi Lomi heet Huna en is gebaseerd op een belangrijke waarde namelijk: Harmonie.
Wanneer jij in harmonie bent met je zelf, je lichaam, je omgeving, dan ben je ontspannen en dan is het mogelijk om goede dingen op je pad te laten komen en je gelukkig te voelen.

Anders dan bij vele andere massages, wordt deze massage niet alleen met de handen uitgevoerd, maar ook wordt gebruik gemaakt van het zachte gedeelte van de onderarmen en de ellebogen. Het lijkt hierdoor net alsof je door meerdere mensen tegelijk wordt gemasseerd.
Het is een ritmische, liefdevolle en omvattende massage die de golvende en vloeiende beweging van een oceaan symboliseren. De bewegingen van de massage zijn afwisselend groot en omvattend en dan weer klein en subtiel. Dan weer krachtig en met grote strijkingen, om vervolgens over te gaan in zachte bewegingen. Op deze manier is de Lomi Lomi ook nog eens prachtig om te zien, het lijkt namelijk op een ritmische dans. Spanningen in het lichaam worden door deze golven weggespoeld en de natuurlijke energiestroom van het lichaam wordt ontdaan van blokkades waardoor deze weer volledig gaat stromen.

Lomi Lomi Hapai is speciaal voor zwangere vrouwen. Vanaf 12 weken zwangerschap kun je veilig worden gemasseerd. In zijwaartse ligging omvat door kussens zullen zowel jij als je kindje een volledige ontspanning ervaren.
In mijn salon maak ik gebruik van warme en 100% volledig biologische oliën.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze massage? Maak dan een afspraak middels mijn website of bel naar: 06 469 777 79.

Einde tekst ornament

Deel dit op je social media

FacebookFacebook

Kom in harmonie met je zelf, je lichaam en je omgeving en maak eens een afspraak voor een Lomi Lomi Hapai.

€ 50,-