Lomi Lomi massage

(Feel de power of Aloha; liefdevolle handen)

Voor mij is de Lomi Lomi massage een topper onder de massages. Het is voor mij een passie geworden om de Lomi Lomi te geven. Van de Lomi Lomi massge word ik erg blij. Als masseuse is het een fantastische massage om te geven. En de client?, die vind het heerlijk om hem te ontvangen.

Tussenkopjes ornament

Allereerst wil ik je uitleggen dat de Lomi Lomi niet zo maar een massage is. Het is namelijk een manier van leven. Je leert dan ook niet zomaar een paar techniekjes, het is zoals gezegd een manier van leven en manifesteren in het leven. Vanuit deze bewuste Lomi Lomi houding werk je als masseuse. Het is beslist geen massage die je “eventjes” in een dagje als workshop doet. Er komt zoveel meer bij kijken. Uitgeleerd ben je volgens mijn inzien nooit.

De Lomi Lomi is een eeuwenoude traditionele massage uit Hawaï, en zit vol met oude spirituele tradities en rituelen.
Doorgegeven van generatie op generatie had elke familie zijn eigen uniek Lomi Lomi massage.
Vroeger diende deze als inwijding en ritueel die soms enkele dagen kon duren. Enkel uitgevoerd door een Kahuna (meester) werden lichamelijke spanningen, blokkades en negatieve emoties zoals angst en woede, die de oorzaak was van vele ziekten en nare kwalen, middels de Lomi Lomi verwijderd. Hij werd gegeven tijdens ziekte of ander ongemak, maar ook gebruikt ter preventie.

Tijdens de Lomi Lomi sessie staat de masseur open voor de goddelijke levensenergie en houdt deze zijn hart en geest open voor het genezende energetisch kanaal. Zeer belangrijk hier in is een goede en zuivere ademhaling.
De Lomi Lomi massage is een zeer rustige, liefdevolle en ritmische massage de gericht is op ontspanning en genezing. Deze wordt uitgevoerd met prachtige lange vloeiende bewegingen over de lengte van het gehele lichaam. Deze bewegingen zijn te vergelijken met de golven van de oceanen.

De Lomi Lomi die ik heb geleerd stamt af van de familie van David Kaonohiokala Bray (1889-1968).
Ik ben een dankbaar mens, omdat deze mooie traditie op mijn pad is gekomen.
Het voert te ver om al het vele uit te leggen wat een Lomi Lomi allemaal omvat.
Ik kan je beslist aanraden om eens te zoeken naar al het moois wat Hawaï voor tradities heeft doorgegeven. Met name het vergevingsritueel Ho’oponopono. Op google en You-tube is hier van alles over te vinden.

 

 

Ik hoop dat ik je in deze korte uitleg een beetje heb kunnen vertellen wat Lomi Lomi precies inhoud.
Om Lomi Lomi te komen ervaren raad ik je echt aan om een sessie te boeken en al het goede en de kracht te ontvangen van de Lomi Lomi massage.

Einde tekst ornament

Deel dit op je social media

FacebookFacebook

Boek een sessie en ontvang al het goede en de kracht van de Lomi Lomi massage.

€ 50,-