Metamorfosemassage

De metamorfosemassage is ontwikkeld door Robert St John. Gaston Sanit Pierre heeft hem verder ontwikkeld

Tussenkopjes ornament

De metamorfosemassage heeft alles te maken met voetreflexologie. De voetreflexologie gaat ervan uit dat op de voetzolen alle onderdelen van het lichaam worden weerspiegeld. De aandacht van Robert St. John werd vooral getrokken door de binnenzijde van de voet, Daar bevindt zich de reflexzone van de wervelkolom. De wervelkolom weerspiegelt op zijn beurt de prenatale periode. De periode tijdens de zwangerschap dus. In deze periode kunnen al overtuigingen ontstaan die mensen belemmeren om te worden hoe ze zijn bedoeld. Deze belemmeringen manifesteren zich in spanningen op de prenatale lijn op de voet. Door de massage op deze prenatale lijn wordt het zeelgenezend vermogen van de mens op gang gezet. Datgene wat in je zit komt dan als een vlinder uit zijn cocon tevoorschijn. Hij noemde deze methode “prenataaltherapie”

De term Metamorfose staat dus niet voor een uiterlijke verandering, maar gaat om verandering op bewustwording, loslaten, spiritualiteit, genezing en groei. Elk mens heeft talenten en kwaliteiten. Veel mensen hebben echter blokkades waardoor deze talenten en kwaliteiten niet tot uiting komen. Een behandeling met metamorfosemassage helpt om naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je bent en wat je kunt. Wanneer je belemmeringen onder ogen kunt zien, ga je de talenten en kwaliteiten ontdekken en kun je worden zoals je bedoelt bent te zijn, diep van binnen. Je krijgt contact met je innerlijk we- ten. Blokkades kunnen opgelost worden.

In de metamorfosemassage werk ik met een uiterst zachte aanraking op de reflexzones van de voeten (verleden), de handen (heden) en het hoofd (toekomst). Omdat gewerkt wordt op een uiterst kwetsbare periode (prenataal) is juist die zachte behoedzame aanraking zo belangrijk. Het maakt dat de massage heel diep doorwerkt. Voor wie kan deze massage goed werken? Vooral mensen die in een veranderingsproces zitten en een steuntje nodig hebben om door te zetten. Denk aan een scheiding, ziek zijn, werkeloos zijn, trauma verwerking, zwangerschap, vast zitten in keuzes maken en als laatste een begeleiding in sterven.

Het is belangrijk dat jij je eigen tempo aangeeft. Jij bepaalt hoe vaak je behandeld wilt worden. Zodoende neem je zelf de verantwoordelijkheid voor je eigen helings- en groei proces. Ik maak dus ook geen behandelplan Er zijn mensen die een wekelijkse sessie nemen, terwijl anderen af en toe voor een behandeling komen.

Einde tekst ornament

Deel dit op je social media

FacebookFacebook

Zit jij in een veranderingsproces in je leven heb je een steuntje nodig hebben om door te zetten? Maak dan eens een afspraak voor een metamorfosemassage.

€ 50,-

Voor een metamorfosebehandeling zijn meerdere behandelingen nodig. De strippenkaart is daar ideaal voor. 8 behandelingen van een uur, voor de prijs van 7.

€ 350,-