Over mijzelf

Hoe kan ik zorgen dat jij je prettiger voelt als jij mijn praktijk verlaat? Dit is een vraag die ik mij onbewust stel. Zo sta ik in mijn privé leven en daar sta ik voor in het zakelijk leven.

Dat deze houding is ontstaan in mijn jeugd wil ik best bekennen. Dat ik alles waar ik voor geleerd heb, in eerste instantie voor mij zelf nodig had…..ook daar wil ik geen geheim van maken. Ik durf zelfs te beweren dat de meeste therapeuten vanuit daar gestart zijn.

Tussenkopjes ornament

“Van je kwetsbaarheid je kracht maken”

Het is mijn passie geworden. In eerste instantie begint zoiets met het doen van een aantal cursussen voor ontspanningsmassages. Nu, vele jaren later, is dit pakket niet alleen groter geworden (ik geef inmiddels 22 soorten massages), de thema’s van behandelingen zijn ook groter c.q. zwaarder geworden:

Massage bij mensen met kanker
Massage bij mensen met dementie
Massage bij mensen met trauma
Massage bij stervensbegeleiding en rouw

Dit allemaal aangevuld met yoga, mindfulness, ontspanningstechnieken en binnenkort de trauma release exercise, heb ik mijn praktijk kunnen uitbreiden tot iets prachtigs.
Werk, dat ik vijf en halve dag per week met veel plezier doe.

Neem ik problemen mee naar huis?
Nee! Duidelijk nee! Immers, mijn onbewuste vraag; hoe zorg ik er voor dat jij je prettiger voelt als jij mijn praktijk verlaat?

Dat is mijn missie.
En dat lukt mij!
Het is namelijk mijn kracht!

Reina Comello

Einde tekst ornament