Slaapmassage

Lekker slapen! Dat is fijn! Maar o, wee! Als je niet kunt slapen . Dat is echt vervelend. Een paar nachten, oke, daar is nog over heen te komen. Maar als het te lang gaat duren, dan kun je je daar echt naar onder voelen.

Een derde van de Nederlanders heeft slaapproblemen. Vier op de tien mensen zeggen zelfs nagenoeg elke dag slaapproblemen te hebben. Bovendien slapen we steeds minder per nacht. Het aantal mensen met slaapproblemen neemt toe. De meeste mensen proberen dit op te lossen door het gebruik van slaapmiddelen. (1.6 miljoen (!) mensen). Velen zijn hier aan verslaafd.

Tussenkopjes ornament

Wie last heeft van slapeloosheid kan het volgende ervaren

Vermoeidheid
Neerslachtigheid
Hoofdpijn
Geheugen- en concentratie problemen
Minder weerstand
Slaperigheid overdag
Snel geïrriteerd zijn
Verminderde prestatie

Goed slapen is belangrijk, je voelt je gewoon prettiger na een goed nacht. Goed slapen is dus beslist geen verspilde tijd. Door een goede nachtrust komt je lichaam weer in balans en herstelt na een drukke of inspannende dag. Tijdens de nachtrust maakt het lichaam de meeste antistoffen aan. Maar ook veel chemische stoffen voor de heropbouw van weefsels. Je kunt hierbij denken aan het groeihormoon. Deze komt vrij tijdens de deltaslaap en herstelt en bevordert groeiweefsels. Mocht dit stagneren dan wordt je lichaam stijf, pijnlijk en gespannen. Vooral fibromyalgie patiënten hebben hier last van.

Voor mensen met fibromyalgie en slaapproblemen biedt ik de slaapmassage aan. Dit is een uiterst langzame en rustige massage die het parasympathische gedeelte van het zenuwstelsel activeert. Ik gebruik warme oliën en aroma’s zodat  de ontspanning nog dieper kan worden. Het beste plannen we deze aan het einde van een dag in of op een avond, zodat je naar huis kunt gaan en kunt ontspannen. Je begrijpt dat het niet de bedoeling is dat je daarna nog allerlei dingen gaat ondernemen. Laat de ontspanning en de loomheid toe.

Ook bij deze massage adviseer ik een kuur van 8 weken achter elkaar. Voor deze kuren heb ik speciaal de strippenkaart ontworpen, waarbij je de 8e behandeling van mij gratis krijgt.  Het is de investering waard. Je investeert in een goede slaap en dus daarom in je zelf.

Einde tekst ornament

Deel dit op je social media

FacebookFacebook

Investeer in jezelf en een goede nachtrust. Maak een afspraak voor een slaapmassage.

 € 50,-

De strippenkaart is ideaal voor slaapmassages. 8 behandelingen van een uur, voor de prijs van 7.

€ 350,-