Stoelmassage voor bedrijven

U bent geïnteresseerd in stoelmassages voor uw personeel en uiteraard niet te vergeten voor u zelf. Ik kan dat alleen maar ten zeerste toejuichen.
Het zal u zelf, uw bedrijf en uw personeel vele voordelen bieden. Zoveel voordeel zelfs dat de 20 minuten durende “arbeidsverzuim” (dit is de tijd die een stoelmassage inneemt) en de financiële vergoeding ruimschoots zal worden terugverdiend.

Tussenkopjes ornament

Allereerst zal ik uitleggen wat mijn meerwaarde is tussen de vele andere stoelmasseurs;

Inmiddels ben ik gespecialiseerd in meer dan 15 massages. Dat betekent dat ik de stoelmassage kan aanpassen aan een klacht die op dat moment speelt.
Als voorbeeld kunt u denken aan periodieke hoofdpijnklachten bij uw vrouwelijk personeel. De werking van de hoofpijnmassage die ik geef is uitermate verlichtend, zodat zij die dag weer relaxed kunnen doorwerken. En zo zijn er nog vele andere klachten waarop ik kan masseren.

Ten tweede ben ik afgestudeerd mindfullness docent en een yogadocent in opleiding. (4e jaar)
Ik begin mijn stoelmassages daarom altijd met een ontspanningsoefening. Ik leer hierdoor uw personeel om zich bewust te worden van hun lichaamsspanning en hoe je dit weer gemakkelijk kunt loslaten. Daar zijn eenvoudige trucjes voor en regelmatig hoor ik dat het personeel zich tijdens het werk en in het dagelijks leven steeds vaker bewust is van een gespannen (werk) houding en hoe gemakkelijk ze dit nu kunnen corrigeren. Automatisch komen zij hierdoor meer ontspannen in het dagelijks leven te staan. Dit heeft een positieve weerslag op zowel hun privé als zakelijk leven.

Bij lichaamsklachten door andere oorzaken geef ik altijd een corrigerende en ontspannende yogahouding mee. Ook hiervan zijn de resultaten zeer positief.

Waarom nu stoelmassages?

Zoals geschreven bieden stoelmassages vele voordelen. Ik zal ze voor u opsommen.

  • Allereerst uiteraard; Ontspanning. Stoelmassages zorgen voor een diepe ontspanning. In slechts 15 tot 20 minuten wordt er een diepe ontspanning bewerkstelligd en spanning/stress worden afgevoerd. Deze ontspanning zorgt er voor dat allerlei (spannings) klachten afnemen en focus en concentratie worden gestimuleerd, angsten afnemen en slaap bevordert en geheel niet onbelangrijk prestaties worden verbeterd.
  • Tijdens de massage komen er in het lichaam allerlei hormonen vrij die veiligheid stimuleren. Dit is zeker bevorderlijk voor de werksfeer, maar ook in het privéleven werkt dit positief door. Relaties zullen hierdoor verbeteren wat vervolgens weer merkbaar is op uw bedrijf.
  • Stoelmassage vermindert RSI.
  • Massages werken preventief op de gezondheid. (weerstand verhogend) Waardoor ziekteverzuim vermindert.
  • Zoals ik eerder schreef wordt uw personeel zich bewust van hun werkhouding en zij zullen dit steeds vaker zelf corrigeren.
  • Stoelmassages zorgen voor een sneller herstel na ziekte verzuim en van Psychische en fysieke klachten. Evt. depressies en burn-out verschijnselen zullen sneller worden opgelost.

Kortom: men zal zich meer ontspannen en energieker gaan voelen wat een algeheel welbevinden stimuleert.

Elke euro die u investeert in stoelmassages zal dubbel en dwars worden terugverdiend.

Instellingen die mij willen inhuren voor een Lomi Lomi stoelmassage kunnen mij het beste even bellen op 06 469 77 779 voor een speciale prijs met korting.

Einde tekst ornament

Sinds een aantal maanden komt Reina iedere week onze werknemers van TAXIWERQ masseren. Iedere werknemer krijgt eens in de 2 weken een massage aangeboden van ongeveer een half uur. Wij hebben Reina ingezet met als doel onze werknemers een prettige ontspanning aan te bieden, maar ook preventief ziekte te voorkomen. Onze werknemers zitten dagelijks veel achter de computer dus dan is het fijn als af en toe alles even los wordt gemasseerd.
Iedereen is erg enthousiast over de manier waarop Reina dit doet. Ze kan heerlijk masseren en is tegelijkertijd de rust zelve waardoor onze werknemers ook even echt kunnen ontspannen. Reina maakt hierbij gebruik van een speciale massagestoel waardoor Reina ergonomisch en verantwoord kan werken en de werknemer kan een ontspannen houding aannemen. Uiteraard mogen de werknemers het ook zelf aangeven als ze een bepaalde massage willen hebben, dat hangt af van de knelpunten en/of klachten.
Al met al zijn onze werknemers erg blij met dit initiatief en hopen wij als werkgever uiteraard zoveel mogelijk te voorkomen dat zij zich ziek gaan melden met lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld RSI. Tevens is een ziekmelding vaak ook duurder dan een preventieve actie inzetten.
Reina, bedankt voor je inzet en wij hopen nog lang met jou te mogen samenwerken!
Natasja Fieten

Taxiwerq

Deel dit op je social media

FacebookFacebook

Wilt u ook ontspannen aan het werk zijn? Maak dan eens een afspraak voor stoelmassages voor uzelf en uw personeel.

Prijzen in overleg

Op traditionele japanse wijze de stoelmassage ondergaan? Maak eens een afspraak voor Shiatsu stoelmassages voor uzelf en uw personeel.

Prijzen in overleg